woensdag 30 november 2011

In de ban van...........................

Nee, niet van Sinterklaas, ook al moet ik nog het nodige doen..........we zijn in de ban en gevangen door die mooie blik in haar ogen. Ja, we hebben haar in huis, onze kleine Viena! 10 weekjes jong en het dartelt door de kamer. Ze is een Maine coon/pers en dat is aan haar vachtje wel te zien. Als ze me even niet kan vinden roept ze me. Ook grote Diva vindt het interessant, al blijft ze nog op gepaste afstand alles aanschouwen. Je begrijpt dat even alle kerststerren, sjaals, en alle nog te maken projectjes vertraging op lopen, maar dat komt goed.

 Dochterlief wil net zoals bij Diva iedere middag beschuit met muisjes als ze weer één van haar vriendinnen meeneemt op 'kraamvisite' !!Toch wel een beetje moe van al die nieuwe indrukken.
Even tijd voor een dutje, maar daarna weer actie......


Fijne dag verder!!!

4 opmerkingen:

 1. Dit blogje blijkt van woensdag te zijn terwijl ik hem nu pas doorkrijg(maandagochtend)maar wat een plaatje jullie nieuwe aanwinst,ik zou ook smelten voor zo'n dametje, het liefs kijk je daar de hele dag naar!!Ik hoop dat ze heel lang jullie gezelschap gaat houden en geniet van zoiets moois!!Groetjes Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ACH wat een mooitje en wat een lief koppie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaaah, ik zag haar al op facebook, maar wat een droppie! Is Diva nog wel een beetje lief voor haar?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wat een schatje! Wat een lief koppie met van die pientere oogjes!
  Wat zijn het toch super leuke dieren!
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen

Diverse projecten.................

Het is alweer eind juni......wat vliegt de tijd en zo ook de zomer. Al komt hij wel tot zijn recht deze week! De tuin is op zijn mooist en ...