maandag 10 september 2018

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook het ABBA museum stond om mijn lijstje om te bezoeken.
Als groot Abba fan heb ik mijn jeugd weer herbeleefd. Wat een aanrader. We hebben er heel wat uurtjes doorgebracht. In de shop kocht ik destijds onder andere een haakpakketje van het Abba mutsje, wat Agnetha droeg. Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen.


En het leuke is, sinds ik die blog heb geplaatst, ik af en toe toch de vraag krijg of ik er nog één kan haken. Nu dus ook weer en met volle inzet ben ik op zoek gegaan naar garen en glitters.
Het is Phildar coton 4 geworden en in één avondje is hij grotendeels wel gehaakt.
Het is altijd wel weer spannend of het ook in de smaak valt en of hij past!


En zo is hij in wording.


En dit is het eindresultaat! En nu nog klaar maken voor verzending.
Daar maak ik ook altijd iets leuks van, zo maakte ik een kopie van de foto die boven het patroon stond en plakte dit op een kartonnetje.


Dit was weer een leuke opdracht! Hoop dat de ontvangster er blij mee is!
Groet, Corine

11 opmerkingen:

 1. Ja dat is een bekend mutsje :-)
  Leuk dat je die in opdracht mocht maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel gaaf en een leuke herinnering aan een mooie muziek tijd ook mijn hart ligt / lag bij Abba, Heb je de nieuwe mama mia film al gezien een echte aanrader zweimelen op de bekende muziek met een heel leuk verhaal eromheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig mutsje! Echt uit mijn jeugd. En heel goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, wat een leuk mutsje. Heel erg mooi. Ja, ik ben ook stiekem wel een beetje abba fan. Ik ben net naar de mama mia film geweest. Echt een aanrader.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het mutsje lijkt sprekend, mooi hoor
  Ja dat waren nog eens tijden;) de Mama Mia film's zijn ook leuk.
  Groetjes en een fijne avond, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank voor de leuke reacties. En natuurlijk ben ik al naar de film geweest! Dat ben ik nog vergeten te vermelden! Ook in het Beatrix theater gaat de musical van start.........wie weet ga ik daar ook naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahahaaa, heerlijk ‘fout’, zo’n mutsje. En tegelijkertijd ook weer een beetje in. En wat dacht je van een ‘70 jaren party! Heerlijke muziek ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik was ook groot Abba fan en vind de muziek nog steeds erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste Corine
  Wat leuk , zou u ,tegen betaling uiteraard , mij zo’ n mutsje willen haken voor n dames zitting met als thema mamma Mia ?

  BeantwoordenVerwijderen

Hello again....................

Na een hele lange pauze kreeg ik toch weer zin om mijn blog weer eens bij te werken. Zo begon ik met een nieuw jasje voor mijn blog, ik hou...