maandag 25 juni 2018

Diverse projecten.................

Het is alweer eind juni......wat vliegt de tijd en zo ook de zomer. Al komt hij wel tot zijn recht deze week! De tuin is op zijn mooist en ik kan het ook niet laten om er foto's van te maken. De Annabellen zijn zo mooi en doordat het weinig regent, blijven ze ook mooi staan!Een mooi contrast zo met de paarse lavendel op de achtergrond.Diva en Viena vermaken zich prima in de tuin. Ze kunnen er niet uit en dat geeft me wel een goed gevoel. Ze kunnen toch genieten van het buiten zijn, maar lopen verder geen gevaar.Genoeg over de tuin en mijn katten, nu over op het haakwerk.
Ik heb enorm veel inspiratie, maar het nadeel daarvan is dat ik ook alles tegelijk wil doen. Herkenbaar?
Dus nu ben ik bezig met wel vier projecten:

Allereerst liep ik tegen een pakketje aan bij de Action, kon het natuurlijk niet laten liggen. Het begin is er................Ten tweede haak ik zoals elke dag een square, al bijna 6 maanden lang, nu met de mooie kleur Guimauve (Phildar coton3). Ondertussen was ik bezig met een klein opdrachtje, maar eenmaal bij het oor is mijn garen op. Dus snel maar weer een bolletje besteld.....
 En als laatste ben ik nu bezig met een super leuk project, een warm plaid, alvast voor de komende herfst en winter. Je kunt er maar niet vroeg genoeg bij zijn...Dit HOOOKED  Ribbon XL garen had ik al even in huis, en nu eindelijk heb ik de breipennen uit de kast gehaald. Het plaid bestaat uit 9 lappen van 40x40 cm met allerlei verschillende steken, die ik later aan elkaar maak en er komt een rand omheen. Dit patroon komt uit het boek Hoooked haken en breien.Nummer vier staat op de pen!

Fijne week allemaal!
Corine3 opmerkingen:

 1. Leuk al die verschillende projecten en je Annabellen zijn super mooi :) Veel haakplezier, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bezig, vervelen komt vast niet voor in jouw woordenboek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha ha neeeee dat herken ik niet !!!
  Ik heb op dit moment te veel leuke projecten in ontwikkeling.
  pakketje action ken ik niet moet straks op jacht naar een gieter ga ik even kijken. wat mooi blokken van hooked garen ideetje nummer zoveel is geboren :))))))

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...