zondag 14 januari 2018

Baby droom dekentje

Bedankt voor de leuke reacties! Toch weer leuk om terug te zijn. Eén opmerking vond ik best wel bijzonder: er werd me gevraagd naar foto's van het baby droom dekentje. Dus nu hier de story en de foto's.


 Ik had al eerder een droomdeken gehaakt voor mijn zoon en schoondochter en het leek mij wel leuk om voor het ledikantje ook een dekentje te haken.Alleen heb ik het patroon wel aangepast zodat het echt een persoonlijk tintje zou krijgen. En daarom heb ik een sterrenpatroon toegevoegd. Het was wel een heel gepuzzel om alles kloppend en in het midden te krijgen, maar het is gelukt!




Zelf heb ik sinds kort mijn eigen werkplek gekregen. En in deze ruimte is er ook ruimte voor een kinderbedje. Voor als de kleinzoon komt slapen. Het bedje is ruim 50 jaar oud en de opa van Flynth heeft erin geslapen! Het bedje is helemaal opgeknapt en met een mooi verfje is hij weer zo goed als nieuw!


Dit bedje is ook voorzien van een gehaakt dekentje, in de wafelsteek! Ik haakte hem met Stylecraft garen en haakte er een grijze rand vasten omheen.

Verder maakte ik voor de babyshower een luiertaart. Hier kon ik al mijn creativiteit op los laten. Wat leuk om te doen! Ik heb hem gemaakt in de kleuren van het kamertje en zo heeft de taart enkele weken gestaan. Inmiddels zijn alle luiers al gebruikt. Maar gelukkig heb ik de foto's nog!


Zoals je ziet, heb ik er een gehaakt bad eendje en een rammelaar opgedaan. Ook de sterren haakte ik zelf. Met diverse linten heb ik hem versiert en heel voorzichtig ingepakt.


Fijne zondag!

8 opmerkingen:

  1. Mooi, dat zal best een getel geweest zijn, maar het resultaat telt, leuk dat je ook oppast :) De taart is ook goed gelukt, ja baby’s gebruiken veel luiers, maar net wat je zegt, gelukkig heb je de foto’s nog.
    Leuk dat je er weer bent. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, dat is toch prachtig allemaal! Uiteraard met liefde gehaakt voor het nieuwe wondertje <3
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je prachtige babydekentjes gemaakt. De sterren zijn mooi zo in het midden. Leuke luiertaart. Goed idee om er een foto van te maken. Dan heb je zelf ook een aandenken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah, het is een prachtig dekentje geworden! Het andere lefikantdekentje trouwens ook.
    Die taart vind ik geweldig, heel knap gedaan en mooi ingepakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waaw, allemaal prachtig! Dat droomdekentje is magnifiek en die luiertaart is ook geweldig! Ja, die luiers gaan snel hé :-)
    Geniet van je eigen werkplekje én van de kleinzoon natuurlijk!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk om allemaal te zien! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken :)
    Wat een mooi dekentje zeg... ben er stil van. Ik denk ook met heel veel liefde gemaakt. Maar ook die met de wafelsteek is mooi, prachtig reliëf geeft dat hè...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige deken. De luiertaart is mooi en handig!

    BeantwoordenVerwijderen

Op de valreep..............sok(ken) breien.

Op de valreep van Oud naar Nieuw nog even een laatste blogbericht van dit jaar. En zoals je in de titel al kunt lezen gaat het dit keer ove...