dinsdag 9 januari 2018

Nieuw jaar, nieuwe kansen.....

Daar ben ik weer! Na een lange blogpauze heb ik vandaag de draad weer opgepakt. Zoals jullie misschien al gezien hebben, heb ik een frisse wind laten waaien door mijn blog. Nieuwe frisse kleur, nieuwe foto en nu nog nieuwe verhalen!


Zoals jullie misschien weten ben ik voor de eerste keer oma geworden. Op 2 augustus is onze eerste kleinzoon geboren. Voor hem heb ik heel veel gehaakt. Zo leuk om te doen. Hij is nu alweer 5 maanden en het is echt een verrijking om oma te mogen zijn!


2018 is voor mij niet goed begonnen, een flinke griep heeft me geveld en langzaam aan knap ik weer op. Maar ik heb nog even de tijd om op te knappen want 1 februari ga ik weer aan de slag! Eindelijk heb ik weer een baan gevonden, na bijna 2 jaar thuis te zijn geweest ga ik deze uitdaging met enthousiasme aan.

Ik heb er weer zin in om te bloggen en ook jullie verhalen te lezen. Ik merk dat het heel makkelijk is om even wat op Instagram of Facebook te posten en met bloggen ben je toch wat langer bezig. Hopelijk krijg ik ook van jullie volgers support door middel van reacties op deze post!! Zodat ik weer regelmatig mijn creatieve werkjes wil laten zien. Zoals boven de foto van "home sweet home".Mijn eerste wandkleed gehaakt door middel van corner2corner haken. Moet hem nog even een plekje geven!

Verder heb ik nog een vraag voor jullie: ik kreeg laatst van mijn zus die op Texel was geweest twee strengen Texelse schapenwol (200g geschikt voor nld.5) Maar ik weet nog niet wat ik er van wil/kan maken. Ideeën zijn welkom! 


Groet, Corine

6 opmerkingen:

 1. Wat heb je leuke dingen gemaakt voor je kleinzoon. Van die Texelse wol zou ik een warm dekentje maken voor je kleinzoon. Welkom terug en gefeliciteerd met je nieuwe baan en beterschap natuurlijk.
  Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer terug bent! Ik begrijp dat het genieten is, zo'n kleinzoon, ik wens je beterschap en veel plezier in je nieuwe werk. Ik zou even geen idee hebben wat je met de wol kunt maken, maar kom zeker weer langs om te zien wat je er van gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, welkom terug! Fijn dat je weer blogt, want er zijn al zoveel bloggers die het hebben laten schieten.
  Wat leuk dat je oma bent geworden! Ik hoop het in april ook mee te maken... En ik kijk met veel belangstelling naar al die leuke dingen die je hebt gemaakt!
  Ik hoop dat je weer helemaal opknapt na je griep, het heeft even tijd nodig...
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha fijn, daar ben je weer!
  Wat een mooi wandkleed heb je gemaakt!
  Voor je kleinzoon kun he je nu volop uitleven, daar is veel leuks voor te maken. Op de verzamelfoto kan ik het babydekentje met die sterren niet ontdekken, ik zou het leuk vinden om die nog te mogen bewonderen.
  Heel veel succes met je nieuwe baan, maar eerst goed opknappen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk dat je er weer bent Corine.
  Heel veel succes gewenst in februari!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn je terug te lezen! En van harte proficiat met je kleinzoon! Mooie foto's bovenaan je blog, je katten passen prima tussen je haakwerk :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...