donderdag 30 mei 2013

bijna Give-away en mobielhoesje

Zoals jullie misschien is opgevallen heb ik een andere kleur als achtergrond. Ik was het blauw even zat. Heb ik wel vaker last van, ik houd van verandering. Zowel in gebruik van garens (katoen, zpagetti, touw, raffia) als in mijn interieur. Ik heb nu weer de zomerstijl en dat houdt in lichte gordijnen en witte plaid i.p.v. bruin en witte lampenkapjes. En dan is het gelijk zomer, in ieder geval in de huiskamer, nu buiten nog... Dus was vandaag mijn blog aan de beurt, hier en daar wat aangepast en nu lijkt het weer als nieuw.

Mooi moment om toch een ieder er op attent te maken dat er bij 100 volgers een giveaway aan komt!!! Dus zegt het voort. (ben zelf niet zo'n goede reclame maker voor mijn eigen blog)
Wat er te winnen valt blijft nog even geheim, onderstaand mandje met haakgaren behoort tot mijn logo! (om misverstanden te voorkomen, haha)


Verder heb ik nog een leuk hoesje voor een mobiel gemaakt, een leuk tussendoortje.
Met een gezellig kleurtje een hoesje gehaakt met vasten, en daarna oogjes en een snavel en vleugels gehaakt en klaar is hoesje!
 
 
 
Dit was het weer voor even!
Tot snel...........
 
 
 
 

8 opmerkingen:

 1. Mooi deze kleur op je blog, past goed bij het seizoen. En wow, bijna 100 volgers! Dat is zeker reden voor een feestje. Ben echt benieuwd wat je van de winkel gaat vinden trouwens ;-) Ik spreek je maandag wel over je eventuele aankopen.

  Groetjes, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Past prima bij je blog zo! Grappig, ik hou helemaal niet zo van veranderen. Als ik iets leuk vind, raak ik eraan gehecht en laat ik het zoals het is (geldt ook voor mijn blog).
  Leuk, een give-away! Ik zet een linkje op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En je mobiel-hoesje is heel leuk geworden, vergeet ik helemaal om te zeggen!

   Verwijderen
  2. Dat vind ik geweldig!! Dank je!

   Verwijderen
 3. piep

  fijn hoor je zomerblogje,
  ennhetvhoesje, is echt grappig

  volger ben ik al lang,mdushop naar de 100 volgers

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nice, ik houd wel van verandering ;)
  Mooi en handig dat mobielhoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Corine. Wat leuk dat je volger bent geworden op mijn blog en meedoet met mijn give away. Kom meteen ook even een kijkje nemen op jouw blog. Je maakt allemaal mooie dingen zeg! Ik ga jou ook volgen.
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Also I would like sign up for this super candy.
  hugs
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...