woensdag 28 maart 2018

Inspiratie


Alweer bijna een maand voorbij. De lente laat nog niet veel van zich zien deze week, maar afgelopen weekend gelukkig wel. En dan wil je zo graag dat het mooi weer blijft! Helaas moeten we nog even geduld hebben. 
De stapel met squares voor maart wordt steeds hoger, mijn bolletjes voorraad slinken al aardig.Vorige keer liet ik al het boekje "doekjes haken" zien, en nummer twee is nu af. Nu ligt het weer even stil, want ik ben druk met andere projecten, zoals de Droomdeken . Volgende keer laat ik hem zien! 


In het kader van restjes op haken, was ik begonnen met een mandje van een bol tweed en een restant Hoooked garen. Het idee was een leuke plantenmand. Maar je raadt het al, mijn hoooked garen is op..... Dit is dus een nadeel van restjes op haken! Maar ik ga toch een bol erbij kopen want het wordt wel een leuk mandje.


Dit mooie boek en tijdschrift kon ik niet laten liggen. Echte aanraders!!!!Er staan zoveel leuke projecten in! En alleen al erg inspirerend om door te bladeren. Maar daar gaat het zeker niet bij blijven..................Tot slot nog even een collage van mijn katjes, ze hadden echt het voorjaar in de bol afgelopen zondag! Ook zij zijn aan de lente toe!


Groet, Corine

4 opmerkingen:

 1. Ja wie is er niet aan de lente toe, ik in ieder geval ook!
  Lekker bezig met leuke projecten, die doekjes lijken me super leuk om te haken.
  Mooie kleurtjes heb je gekozen. Het is nu heerlijk weer om te haken, dat dan weer wel ;) Groetjes en alvast een fijne avond, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat mandje wordt leuk!! En die stapel vierkantjes ziet er mooi en veelbelovend uit!! En superleuk, de collage van je katjes.. Zo herkenbaar! Onze katten genieten er ook zo van om in het zonnetje te liggen en weer fijn buiten te spelen. Laat die lente maar komen, we zijn er klaar voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat de lente maar komen. Snak er ook naar. Wat een leuke creaties allemaal. Prachtige mand in wording. Mooie poezen-collage.

  Fijn Paasweekend, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...