zondag 29 november 2015

nieuwe warme winter colectie...

Nu het weer dan toch echt soms een winters karakter krijgt, wordt het tijd om daar eens goed op voor te bereiden. Met de breipennen in de hand en de mooie wol van Lana Grossa Olympia ( gekocht op de beurs) was de heerlijke warme col ook snel klaar. Gebreid met rondbreinaald 8 en twee bollen wol. Ik hield nog wat over en heb daar een hoofdband van kunnen breien. 

Ook de handen mogen heerlijk warm blijven deze dagen. Ik kwam via Pinterest erg leuke handwarmers tegen en ben gelijk aan de slag gegaan. Gehaakt met mijn favoriete garen stone washed XL kleur boulder opal en haaknaald 5. Wil je ze ook haken, het patroon kun je vinden op de site van Crejjtion. Een mooi patroon en ben blij met het resultaat:


En als je dan toch aan het zoeken bent, kom je genoeg andere leuke patronen tegen. Lang leve het world wide web! Zo ook bij Freubelweb. Daar vond ik onderstaand patroon:


Wederom gehaakt met stone washed garen. Nu ben ik weer door mijn voorraad stone washed heen en ga ik weer verder met mijn deken (zie hier). En ik heb ook een nieuwe opdracht voor een omslagdoek!

Verder heb ik het nieuwe patroontje van Axel gewonnen bij Angelique en daar wil ik ook mee aan de slag. Kortom genoeg te doen en ik dan nu ook weer verder!
Ik wens jullie een fijne dag toe en tot snel!

Corine
8 opmerkingen:

 1. Knap gedaan en lekker warm met deze onstuimige koude dagen !!!

  Lieve groet, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie winterse warmers. Jij bent al goed bezig voor de winter.
  Vooral de vingerloze handschoenen vind ik prachtig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig allemaal, ook ik vind de handwarmers erg mooi en ook de hoofdband, prachtig!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij zit er weer warmpjes bij deze winter, leuk dat je een opdracht hebt en bedankt voor de linkjes naar de patronen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie dingen heb je gemaakt. In ieder geval lekker warm als het buiten koud is. En succes met je opdracht en de eekhoorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige col!! De mooie kleuren komen zo goed tot zijn recht. En stonewashed blijft geweldig hè, doet het goed als knappe polswarmers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, jij zorgt goed voor jezelf, zie ik ;-) Wat een mooie set heb je gebreid en dan die polswarmers, super! Veel plezier met bezig zijn, stel je voor dat je je zou moeten vervelen, toch? :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...