maandag 18 mei 2015

Workshop haken

Nu eindelijk een verslag van de workshop die ik bij mij thuis heb gegeven. Het is er niet eerder van gekomen. Het was nogal spannend of het allemaal door kon gaan. Ik had keurig op tijd mijn materialen bij de Echtstudio besteld en omdat er een feestdag (5 mei) tussen zat, had ik nog even gebeld of de bestelling op tijd zou komen. Woensdag, een dag voor de workshop ontving ik één doos. Ik maakte hem open en tot mijn schrik zag ik gelijk dat het niet alles was. Ik hing gelijk weer aan de telefoon en ik had inderdaad twee dozen moeten ontvangen. Gelijk werd er actie ondernomen door Kim van de Echtstudio en zij haalde alle artikelen die ik miste uit de winkel om het alsnog te versturen, daar ze ook niet wist wat er met de andere doos was gebeurd. En gelukkig donderdag werden er twee pakketten bezorgd! Het feest kon doorgaan! Nogmaals dank aan Echtstudio voor de goede service!


De voorbereidingen konden nu beginnen, alles uitpakken en leuk neerleggen op de tafel.
Nog wat lekkers bakken en wat haakboeken neerleggen en zo komt het tot een leuk geheel!

Het was een klein clubje, maar niet minder gezellig! Ik had materiaal besteld voor twee poefs, één kleed en een kussen. Te beginnen met koffie/thee en lekkers konden we daarna aan de slag:Het was erg gezellig en iedereen was erg enthousiast en goed bezig. Ik denk dat er weer vier enthousiaste haaksterren bij zijn gekomen! Het is ook erg inspirerend en leuk om van elkaar te leren en dat maakt het haken voor mij ook zo leuk!

De resultaten van die avond wil ik jullie ook niet onthouden en ik kan nu al zeggen dat er 2 projecten  af zijn! Daarover volgende keer meer.

De resultaten na één avondje haken:

Linksvoor het begin van een vloerkleed, gehaakt met ribbon xl (is nu al af!), linksboven één vierkantje van het kussen, gehaakt met stone washed garen.(zijn intussen ook alle 18 gehaakt!)
Rechtsboven en onder de twee poefs, gehaakt met zpagetti.

Al met al een zeer geslaagde avond, en zeker voor herhaling vatbaar!

Tot zover!
Corine

9 opmerkingen:

 1. Lijkt me best gezellig een workshop organiseren ...
  Zo haakt ieder zijn ding onder begeleiding ...
  Fijne maandag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal spannend geweest zijn, gelukkig was alles nog op tijd. Ziet er gezellig uit, fijn dat de mensen zo enthousiast zijn, daar wordt je vrolijk van:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh dan heb je echt de zenuwen he, het is natuurlijk heel belangrijk dat alle materialen in huis zijn. Gelukkig is het goed gekomen en super dat je workshop zo'n succes was!!

  liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lijkt me dat super leuk om te doen zeg. En gezellig met mensen die dezelfde passie/hobby delen. Echt super leuk. Hoeveel heb je nodig om zo'n kleed te haken? Dat wil ik nog een keer doen. haha. Fijne avond.

  Lieve haakgroetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook mij lijkt het super leuk om te doen... Ben al wel een tijdje ideetjes aan het verzamelen. Dus wie weet.
  Voor nu ben ik ook heel benieuwd naar de eindresultaten. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Corine,
  dat ziet er allemaal heel leuk uit om te maken
  ik kijk al uit naar het eindresultaat
  liefs van martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goede service!! Heerlijk dat je workshop zo goed gegaan is.
  Mooie kleuren heb je gebruikt.

  liefs, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, leuk, workshops geven! Wat een klus, hé, met dat Zpagetti!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...