woensdag 13 juni 2012

EK- haaksels

Het valt me op dat ik weinig oranje-haaksels voorbij zie komen. We zitten nu toch middenin de oranje-gekte? (voor hoelang nog?) Of zijn er geen haaksters die door het voetbalvirus zijn bevangen.
Ik was er een tijdje geleden wel mee begonnen en om toch een beetje in de goede sfeer te komen voor vanavond toon ik ze dan maar even.Diva had wel even tijd om ze te showen!! Heerlijk beest. Het zijn leuke broches geworden. Het patroon heb ik van o.a. Echtstudio en mumsboven.  Heb er een leuk lintje en een brochespeld opgedaan en ze zijn  klaar  om te dragen. Ik had er nog meer willen haken, maar daar is het helaas niet van gekomen. En zeker nu, tijdens de wedstrijden zou ik de haaknaald wel even willen oppakken, maar ik doe het niet. Nog even sterk blijven..

En hoe een `haakarm` ingepakt wordt zie je hieronder..........


Tot zover maar weer. Ik wens jullie een fijne avond!

3 opmerkingen:

 1. ....Diva in Oranjestemming, we gaan vanavond kijken of dat geholpen heeft !! Leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's! Mijn katten zijn ook altijd de pineut als ik foto's maak :) En de broches zijn goed gelukt, ik hoop inderdaad dat het heeft geholpen.
  Succes met je arm en de uitdaging om niet te haken :)
  Groetjes Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende foto van je kat ! Die arme sukkelaar, je ziet hem denken 'wat doet ze nu weer ? '.... Veel groetjes uit Vlaanderen, Rozemie

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...