zondag 23 oktober 2011

herfst

De herfst doet haar intrede, winterjassen weer tevoorschijn gehaald en alle kasten onder handen genomen. Echt een werkje voor in de herfstvakantie. Van een collega kreeg ik een zak vol met sierappeltjes en die heb ik verwerkt in een krans. Bij de Action materiaal gehaald; een krans en cocktail prikkers en thuis aan de slag gegaan. Oei, wat een zere vingers krijg je van de appeltjes prikken, maar wel leuk om te doen. De krans geplaatst op een schaal en een sfeerlichtje in het midden en klaar is ie!!

Ook was ik al aan de gang gegaan met de pompoenen (patroon:de haakheksen ). Ik heb gevarieerd met garens en verschillende diktes, zodat ze in grootte verschillen. Even naar buiten voor een paar bladeren en wat appeltjes erbij zodat ook dit een leuk herfsttafereel is geworden.


Nu maar weer verder met de al lopende projecten: kerststerren haken en ook de kerstballen mogen niet ontbreken. Ook heb ik alweer wol besteld voor snoods en sjaals, want in de nieuwe phildar accessoires heb ik diverse leuke patronen gezien. Ja, ook breien doe ik vooral in de winter graag!!

Groet, Corine


2 opmerkingen:

  1. Mooie krans,zeg,heerlijk al die herfstkleuren in huis daar kan ik erg van genieten,gr.Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hé, breien en haken. Ben een nwe volger geworden...kom je eens bij mij kijken??

    Groetjes van Marian

    BeantwoordenVerwijderen

Cactussen haken en meer..............

Na een heerlijk weekend, alweer de laatste dag van de maand april. Wat vliegt de tijd. Ook op haakgebied heb ik deze maand niet stil gezete...