dinsdag 8 maart 2016

update.....................

Wat een chaotische en vooral emotionele week heb ik achter de rug. Het is nogal wat als je na bijna 12 jaar werkzaam bent geweest opeens thuis zit. Dat hakt erin kan ik je wel zeggen. Nu krabbel ik weer een beetje op en moet opeens van alles gaan doen, waar ik eigenlijk geen zin in heb. Zoals een nieuwe en vooral moderne cv maken en ook gaan solliciteren natuurlijk. Hopelijk gaat het allemaal lukken, ik houd jullie op de hoogte. Ik heb in ieder geval nu voldoende tijd om me verder bezig te houden met de voorbereidingen voor de lente fair! Zie rechts op mijn blog!!
Ik heb er veel zin in en ben druk doende met allerlei nieuwe dingen. Zo heb ik pas het nieuwe boek van Hoooked besteld. Er staan zoveel mooie patronen in! Echt een aanrader voor diegenen die ook graag met ribbon of zpagetti haken of breien.


Verder had ik nog een aantal bollen ribbon xl besteld, in allerlei frisse kleuren. Laat de lente maar komen! Ik ben met een kussen begonnen, maar daarover later meer.


En bij mijn bestelling zaten ook een aantal patronen en een boek!
Een leuke verrassing moet ik zeggen.


Nu is inmiddels ook kruk nummer drie klaar. Ditmaal heb ik een krukje van de Xenos omhaakt met een hoesje van een donker grijs garen. Het patroon is erg makkelijk: je haakt stokjes in de achterste lus en meerdert tot de gewenste doorsnee. Dan haak je nog een aantal toeren waarbij je niet meerdert.
Ten slotte heb ik de laatste toer met vasten gehaakt en daarbij een aantal minderingen gedaan zodat het hoesje goed strak om het krukje blijft zitten!


 Het begint al een aardige verzameling te worden.


Ook ben ik nog met een plaid bezig. Ik brei dit met het Katia Canada garen, kleur ecru en rondbreinaald 10.
Het is een heerlijk patroon en breit snel weg. Dit plaid wil ik graag voor 2 april af hebben en hem daar ook showen! Nog even te gaan.............


Dus snel verder!
Corine13 opmerkingen:

 1. Jeetje, dat is heel vervelend dat je je baan kwijt bent. Vooral omdat er op het moment zoveel mensen zijn die nu een baan zoeken, wat het er niet makkelijker op maakt. Heel veel succes en sterkte, hopelijk vind je snel weer wat leuks.
  Op haakgebied heb je je handen behoorlijk aan het werk gezet, je zal geen lege kraam hebben op de lentefair, nou ja, waarschijnlijk wel aan het einde van de dag, want je hebt een hoop mooie creaties aan te bieden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Corine, wat vervelend en naar voor je :(
  Helaas overkomt het weer heel veel mensen :(
  Gelukkig vin je afleiding in het haken en voorbereidingen tteffen voor de fair, maar toch!
  Ik wens je heel veel succes met het maken van een CV en het solliciteren :)
  De lentefair dat komt goed, je hebt al zoveel mooie dingen gemaakt :)
  Veel liefs, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend vervelend zeg... Heel veel succes!
  Gelukkig zijn je handen niet stilgevallen (al was dat niet vreemd geweest). Fijn dat je zoveel mooie dingen kunt creëeren.
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je werk is toch een belangrijk onderdeel van je leven... Begrijpelijk dat je een nieuw evenwicht moet vinden.
  Soms is het goed om je meteen op iets anders te richten en soms moet je het maar over je heen laten komen. Lekker dat je nu bezig kunt zijn voor de fair. Succes met je sollicitaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel naar voor je. Ik snap het heel goed dat het maken van een CV en opnieuw solliciteren niet het leukste werk is ...probeer je CV niet al te standaard op te zetten, zorg dat je opvalt in de markt. Ik wens je daar heel veel suc6 mee.
  Gelukkig heb je ook wat leuks om naar uit te kijken, de lentefair , zeker niet onbelangrijk. Veel plezier met het haken hoor! De projecten die al af zijn zien er top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat vervelend voor je! Succes met het solliciteren. Je bent voor lentefair goed bezig. Wat een leuke krukjes! En een prachtig plaid ben je aan het breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan me voorstellen dat het er inderdaad flinkt inhakt na zoveel jaar, ik hoop dat er snel weer iets leuks op je pad komt. De hoesjes zijn echt superleuk!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met solliciteren. Hopelijk kun je afleiding en plezier vinden in het handwerken. Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo naar Corine, J was gewoon geschokt... We hopen dat je snel weer een toffe nieuwe baan vindt xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sterkte met je rust weer hervinden. Helaas heb ik hier ook ervaring mee :-(
  Maar het komt goed. Succes met solliciteren!
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje, dat hakt er inderdaad flink in! Hoop dat je snel weer werk vindt waar je hart naar uit gaat. Ondertussen creëer je prachtige dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vervelend voor je. Veel succes met solliciteren. Ik hoop dat je weer snel werk vindt.
  Je bent met he haken en breien lekker bezig. Al die krukjes zien er mooi uit en de plaid wordt ook prachtig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Och Corine, wat vervelend voor je. Ik geloof graag dat je helemaal ontregelt bent als je dat gebeurt. Hoorde het verleden week ook van een oud collega. Zowel zij als haar man zijn na heel veel jaren in dienst allebei ontslagen wegens reorganisatie.
  Ik hoop dat je toch weer een leuke job vindt.
  Vervelen doe je je vast niet, het ziet er allemaal super uit!
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...