zaterdag 19 december 2015

Bijna kerst............

De donkere dagen voor kerst.........Af en toe zien we het zonnetje wel, maar vandaag is het weer somber. Binnen maar weer lekker kaarsjes aan en een haakwerkje erbij. Even het afgelopen blogjaar aan me voorbij laten trekken. Het gaat nu wat moeizaam, steeds meer volgers laten het afweten helaas..........En dan komt de twijfel, is het nog wel leuk wat ik maak, is mijn blog nog wel de moeite waard? Ik moet toegeven, ik heb minder tijd om overal te reageren, maar ik blijf wel trouw aan de mensen die ik volg. En zeker zie ik overal nog vele mooie creaties verschijnen, dus voor mij nog wel genoeg inspiratie om door te gaan. En dat ga ik met veel enthousiasme doen! Dat lucht op!

Zo zijn er ook gelukkig nog vele leuke reacties en zelfs laatst weer een opdracht voor een omslagdoek. Ze blijven leuk om te haken:


Het patroon komt bij Echtstudio vandaan en deze omslagdoek is gehaakt met Drops Eskimo garen donkerbruin uni en haaknaald 10

En natuurlijk pakken we hem mooi in:


Ik wens jullie allemaal een fijn weekend ook namens Diva:

  

15 opmerkingen:

 1. Net je blogje gelezen, ik ben een stille volger en lees altijd met veel plezier.
  Zo zullen er wel meer zijn, denk ik, dus ga maar fijn verder met bloggen
  in het nieuwe jaar.
  Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2016.
  hr.gr. Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je reactie! Doet me goed en ik ga zeker verder met bloggen!Jij ook fijne feestdagen gewenst en een gelukkig en gezond 2016!
  Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Corine, fijn dat je door gaat met bloggen. Je maakt altijd van die mooie dingen en je vindt het ook leuk om je huis gezellig te maken en daar geniet ik van. Ik heb ook volgers die het af laten weten en ik heb er niet eens zoveel, maar ik blog ook voor mezelf en je kunt het toch niet iedereen naar de zin maken. Ik denk dat het,ook te maken heeft met dat iedereen het steeds drukker heeft en dat ze dan prioriteiten moeten stellen, dus het heeft, naar mijn mening, niets met jou te maken. Je hoort het ook wel bij andere blogsters. Hetzelfde geld voor Kerstmarkten of andere verkopen, daar hoor je ook steeds minder positieve verhalen over. Misschien zijn de mensen verzadigd. Ik handwerk voor het goede doel en als je dat zegt reageren de mensen ook anders als twee jaar geleden. Ik blijf lekker bloggen, gewoon op mijn manier en als ik jou was zou ik dat ook doen, of je moet er geen plezier meer in hebben. Ik wens je alvast hele fijne, warme en gezellige dagen. Veel liefs, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals Anita zegt; lekker bloggen op je eigen manier, op een manier waar je zelf plezier aan beleeft.
  Wij genieten graag mee van jouw maaksels.
  Fijn weekend en alvast heerlijke kerstdagen!
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, je moet het vooral doen omdat je het zelf leuk vindt. Als anderen het ook leuk vinden is het mooi meegenomen! Al snap ik het wel en heb ik zelf ook wel eens enige twijfel...
  De omslagdoek is prachtig!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijf vooral gewoon bloggen en bij ons, andere bloggers, inspiratie opdoen. Ik vind het prachtig wat je maakt! Ook nu heb je een schitterende omslagdoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O gelukkig, ik was even bang dat je wat anders ging zeggen... blijf vooral lekker bloggen hoor!
  Je hebt weer een prachtige omslagdoek gemaakt en heel mooi ingepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg heel veel blogs anoniem.
  Ik heb geen facebook en dat soort dingen.
  Je maakt leuke dingen en er zijn vast nog meer anonieme volgers die jouw blog ook graag lezen.

  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zolang je het zelf graag wilt, gewoon doorgaan! Ik lees wel altijd, maar meestal als stille volger. Reageren komt er niet altijd van...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jouw creaties en jouw blog zijn gewoon prima. Als je zelf met plezier blogt, dan zou ik zeggen: lekker doorgaan. We merken allemaal dat er soms mensen afhaken. Zeker in deze tijd waarin mensen allerlei dingen willen veranderen. Het helpt om zelf regelmatig actief wat inspirerende blogs te bezoeken en daar te reageren. Dan ontdeken ook weer nieuwe mensen jou creatieve werk en gezellige blog.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gewoon doen waar je zin in hebt. Ben wel super blij dat je verder gaat met bloggen.
  Bloggen is in de eerste plaats voor mij een soort van dagboek, een herinnering, een souvenir bijhouden voor later aan mijn kleinkind(eren). Zo kunnen ze een beetje achterhalen wat hun "omi" zoal uitstak :-))
  Ik probeer bij mijn trouwe lezers geregeld eens langs te gaan en een berichtje achter te laten, nieuwe blogs te verkennen, maar dit alles wanneer ik hiervoor echt de tijd heb. Je mag het niet als een verplichting gaan ondervinden want dan is de lol er snel van af.Iedereen tevreden stellen kan je nooit. Dus neem gewoon je tijd en geniet ervan!!!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige omslagdoek! Ik volg je blog graag. Je maakt echt mooie dingen.
  Ik merk ook wel bij mijn blog dat er minder reacties komen, en er minder nieuwe volgers bij komen, maar ik vind het nog wel leuk om te bloggen. En er zullen veel 'stille' volgers zijn. Inmiddels zit ik ook op Instagram. Daar zijn ook heel veel haaksters. En daar is het makkelijker een berichtje te plaatsen en foto's te liken. Zeker in deze 'snelle tijd'.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja leuk blijven ze zeker die omslagdoeken, ik heb er nog steeds veel plezier van hoor!!
  Fijne dagen en gewoon lekker blijven bloggen hoor in 2016!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dank jullie wel voor al jullie berichten! Doet me goed, en ik ga zeker verder met bloggen om jullie zo op de hoogte te houden van mijn projecten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou zeker blijven bloggen hoor en ook creatief bezig, ik vind het in ieder geval superleuk. Op een creatief 2016.
  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...