maandag 13 april 2015

IJsjes weer.....

Wat een heerlijk weertje gisteren en vandaag. Al lekker buiten gezeten, als je maar beschut zit is het prima toeven in de tuin.

Al vast vooruitlopend op het lekkere weer wat er beslist nog gaat komen, heb ik een heerlijk ijsje gehaakt. Het is een leuk pakketje wat je hier kunt bestellen.

 Een leuk tussendoor projectje, waar je nog vrolijk van wordt ook. Gehaakt met haaknaald 3,5 en 4 en het nieuwe garen van Hoooked Milano Eco Barbante. Te verkrijgen in vele zoete kleurtjes.


Laat de zomer maar komen!!.


Verder ben ik druk bezig met Crochet along deken 2015.
Ben nu helemaal bij en vanaf vrijdag komt er weer een nieuw patroon.
Zo ziet mijn deken er uit:
Een leuke manier om van mijn voorraadje katoen af te komen, en hij wordt zoals je kunt zien erg vrolijk. Ik heb er nu nog geen bestemming voor, maar dat komt vanzelf.

Net zoals een nieuwe voorraad Stylecraft DK garen en Lana grossa garen Elastico. Die liggen ook nog te wachten voor resp.. een deken en een sjaal. Ideeën en materiaal genoeg, nu de tijd nog haha.
 Nu ik ook nog workshops ga inplannen, blijft er niet zoveel tijd over om te haken en te bloggen. Maar dat komt allemaal wel weer, ik blijf in ieder geval jullie blogs lezen en doe zo ook weer heel veel inspiratie op! 

Heb je ook interesse in een workshop bij mij thuis, de bedoeling is om óf een poef óf een zelf te kiezen project te haken, meld je dan vrijblijvend aan via Facebook.Ik heb nog een paar plaatsen over!

Een fijne week toegewenst!
 Corine6 opmerkingen:

 1. Dag mevrouw haakgaren ;-) Je deken in wording wordt erg mooi en ik zie dat je een bezige bijtje wat betreft haken bent. Leuke blog heb je hoor Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag mevrouw haakgaren ;-) Je deken in wording wordt erg mooi en ik zie dat je een bezige bijtje wat betreft haken bent. Leuke blog heb je hoor Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren, je deken. De nieuwe garens zijn ook prachtig:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel kleurig & sfeervol deken ...
  Geniet verder in alles wat je doet ...
  Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ijsje heb je gemaakt, zou wat voor mijn vriend zijn, die is gek op ijs ;-)
  Je deken ziet er goed uit.
  Wat een uitdaging lijkt me dat, om workshops te geven; veel succes alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thank you for sharing at my link party.
  I invite you to join us again this week.

  BeantwoordenVerwijderen

Mama mia, here I go again....................

Het is inmiddels al vier jaar geleden dat ik met manlief naar Stockholm ben geweest. Wat een leuke stad! We hebben er toen van genoten. Ook...