dinsdag 14 februari 2017

Valentijnsdag en meer..........

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, het is Valentijnsdag vandaag. Overal zie je het verschijnen, dus vergeten kun je het niet. Het is voor mij ook een speciale datum omdat ik mijn Valentijn 36 jaar geleden op deze datum heb ontmoet. )Ik was er vroeg bij......Toen was het nog geen speciale dag en nu is dat wel anders. wij storen ons er niet aan en ieder jaar vieren wij ons eigen feestje.


Verder heb ik nu eindelijk foto´s van oma´s sprei. Zoals jullie wel weten heb ik hem voor mijn schoonmoeder gehaakt en zij is er erg blij mee!


Ik heb deze sprei gehaakt met stylecraft garen en heb hem zoals je kunt zien iets aangepast. Op verzoek heb ik de banen in de lengte gemaakt i.p.v. in de breedte. Het was wel een gepuzzel met de rand, maar ik ben er uitgekomen. Voor wie nieuwsgierig is naar het patroon: oma's sprei 


Afgelopen vrijdag ben ik met een vriendin naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Het was er erg druk maar ook heel gezellig. Veel inspiratie opgedaan en met twee volle tassen gingen we weer terug. De komende tijd hoef ik me dus niet te vervelen.


De inhoud laat ik nog even niet zien, wordt vervolgd zullen we maar zeggen.
Eén tipje van de sluier wil ik wel even oplichten:


Genoeg stylecraft voor ja toch een mooie deken. (opdracht)

Zoals jullie weten ben ik nogal in de wolken omdat ik oma word. Zo erg dat ik zelfs een wolk heb gehaakt. En nee, ik ga er niet op zitten haha. Ik zag het patroon op de Hoooked site en vond het wel een leuke accessoire om te maken. En nu staat hij hier te wachten op een mooi plekje:


Ook heb ik nog een nijntje gehaakt. Ik kwam bij de plaatselijke Bruna een pakketje tegen en heb het toen gekocht. Het was een leuk projectje even tussendoor:


Hier zit ze nog alleen, maar inmiddels heeft Nijntje gezelschap van een nieuw girafje.






Fijne Valentijnsdag verder!
Corine










Op de valreep..............sok(ken) breien.

Op de valreep van Oud naar Nieuw nog even een laatste blogbericht van dit jaar. En zoals je in de titel al kunt lezen gaat het dit keer ove...