dinsdag 20 december 2016

Dromen...................

Dromen hebben we allemaal.Soms droom je iets wat erg werkelijk lijkt, of soms droom je iets waar je van wakker schrikt ( de minder leuke dromen ofwel nachtmerries). En dan heb je ook de dagdromen , heerlijk even weg mijmeren en de wereld om je heen even vergeten. Herkenbaar toch, of niet?
Waar dromen jullie van? En kun je je dromen waarmaken? Wel iets om over na te denken natuurlijk rondom deze dagen. En het is ook een bruggetje om naar mijn droomdeken te gaan.


 Want hij is af en wat was het een heerlijk project om aan te werken. Iedere maandag weer uitzien naar het volgende patroon. En zoals jullie weten haakte ik hem voor mijn zoon en schoondochter. Ik ga hem dit weekend overhandigen in hun nieuwe huis! Ik hoop dat ze er veel plezier van mogen hebben en er samen op de bank onder weg kunnen dromen........
Verder ben ik tussendoor ook bezig geweest met een zebrasjaal. Jullie hebben hem vast al wel voorbij zien komen. Hij is tunisch gehaakt met de knitstitch. Het lijkt alsof hij gebreid is.Erg leuk om te doen en het resultaat laat ik hieronder zien:Het idee komt van Echtstudio  voor als jullie hem ook willen maken. Hij zit lekker warm, wat nu goed van pas komt!

Vorige keer liet ik er al een stukje van zien, de ruitjesdeken, en nu is ie af:


Een heerlijk plaid voor koude dagen, gehaakt met Julia garen van de Z.

Nu de grote projecten bijna af zijn, heb ik er weer één in huis gehaald. Het vest van Saskia Laan uit het Alles is haken boek. Ik heb gekozen voor een mooie kleur groen, en ben een klein stukje op weg:


Ben benieuwd of het gaat lukken, wordt vervolgd! Past goed bij mijn blog lay-out zie ik nu.

Fijne week verder!
Creatieve groet, Corine
Diverse projecten.................

Het is alweer eind juni......wat vliegt de tijd en zo ook de zomer. Al komt hij wel tot zijn recht deze week! De tuin is op zijn mooist en ...