maandag 25 januari 2016

Druk met de voorbereidingen van........................

Ladies night bij Intersport 26 januari 2016!

Ja, en ik ben erbij! Dus als je in de buurt van Tiel woont en je hebt zin in een gezellige avond, dan ben je van harte welkom! Ik ben één van de standhouders en alles wat wij vrouwen leuk vinden, is er te vinden! Ervaar het zelf!


Vandaag alle gemaakte spullen nagelopen en voorzien van prijsjes, ook voor de verloting heb ik al iets leuks ingepakt, maar dat laat ik nog niet zien................

Om een beetje een idee te krijgen hoe ik alles neerzet morgenavond, oefen ik thuis gewoon op de eettafel. Ik kan er uren mee zoet zijn!
Voorlopig is dit het resultaat:


Verder hoop ik een aantal vrouwen enthousiast te krijgen om ook te gaan haken, en dan gezellig een workshop te organiseren. Zo neem ik ook mijn nieuwste project mee, om gezellig af en toe op te pakken en lekker bezig te zijn.


Ik ben met Ribbon xl granny's aan het haken, wat het gaat worden weet ik nog niet!
Ik ga snel weer verder!
Fijne week iedereen!
Corine



maandag 11 januari 2016

Nieuw jaar, nieuwe projecten.......



Allereerst wens ik jullie allemaal een heel fijn, gelukkig, gezond en creatief jaar!
De kerstboom en al de versieringen in huis zijn nu weer weg, en dat levert altijd weer een frisse, maar ook een wat kale huiskamer op! Heerlijk om dan verwend te worden met twee mooie bossen tulpen!


Ook al is de kortste dag geweest, het blijft natuurlijk nog wel winter, en wie weet wat voor weer we allemaal nog krijgen..............Daarom mogen de kaarsen nog steeds niet ontbreken en kwam ik in de kast nog een leuke vaas tegen, die wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Even gezocht op internet, en daar kwam ik een leuk patroon tegen. Het is een patroon van draad en praat en ik heb het gehaakt met haaknaald 5,5 en het mooie garen by claire 2. Nu nog een waxine licht erin en we hebben er een mooi windlicht bij! 


Bij het plaatselijk tuincentrum heb ik kleinere vaasjes gekocht en ook die zijn voorzien van een gehaakt jasje. Dit patroon komt hier vandaan. Dit is gehaakt met phildar coton 3 en haaknaald 3. 


Ook mijn deken is klaar. Het is een patroon van Karin aan de haak. Ik heb vijf kleuren Stylecraft special Dk gekozen en heb vijftien banen gehaakt met haaknaald 5. Het is een heerlijke warme deken geworden voor op de bank!



Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
1064 mocha
1710 stone
1005 cream
1099 grey
1725 sage


Van de restjes ben ik nu een kussen aan het maken, wordt vervolgd!
Fijne week verder!




Op de valreep..............sok(ken) breien.

Op de valreep van Oud naar Nieuw nog even een laatste blogbericht van dit jaar. En zoals je in de titel al kunt lezen gaat het dit keer ove...