maandag 31 augustus 2015

Back in town................

Ja, daar ben ik weer! Voor het eerst deze zomer een blogpauze ingelast en het is me goed bevallen. Na een heerlijke vakantie zowel op het mooie Griekse eiland Kefalonia als thuis, hebben we weer genoeg inspiratie opgedaan en zijn we heerlijk uitgerust, zodat we er weer even tegen kunnen.


























Er is zoveel moois te beleven op het zeer gastvrije en mooie eiland. Zo krijg je geen genoeg van de mooie uitzichten over de vele baaien en stranden. Hierboven zie je Mirtos beach. Ook een tochtje over het Melissani meer is een aanrader. Verder heb ik erg genoten van Meat pie, zie foto links onder.
Een gerecht wat bij Kefalonia hoort. Het is een deeggerecht gevuld met vlees, rijst en groenten en heerlijke griekse kruiden. 


  Ook de leuke bergdorpjes en havenstadjes zijn een bezoek waard. We hebben ons goed vermaakt.
Ik had mijn haakwerk meegenomen, maar het is niet uit mijn koffer gekomen. Is ook wel weer lekker, nu heb ik veel gelezen en daar kom ik thuis niet aan toe.

Voor de vakantie was ik begonnen met een gehaakte zomer top, weten jullie nog?
Hij was gelukkig op tijd af, alleen heb ik hem nog niet laten zien:


  En even van dichtbij, zodat je het patroon beter kunt zien:


Verder ben ik ook nog steeds trouw de CAL 2015 aan het volgen.
Iedere vrijdag staan er weer een paar toeren te wachten. Ik ben nu tot aan de rand, maar kan nog niet kiezen welke het gaat worden.
Wat vinden jullie? Rand A of B?


En hier is ie dan, mijn deken tot en met week 34:


Hij wordt erg mooi, maar ik kan niet wachten tot ie klaar is. De toeren worden steeds langer en de deken steeds zwaarder en met dit weer bijna niet te doen zo warm!

We kunnen gelukkig nog even genieten van het mooie weer, alhoewel de onweersbuien al weer op komst zijn hier! De tuin laat al wat herfstkleuren zien, en binnenkort kunnen we de appel oogst gaan binnen halen! Heerlijk weer appeltaart maken!


Fijne week verder!
Corine








Op de valreep..............sok(ken) breien.

Op de valreep van Oud naar Nieuw nog even een laatste blogbericht van dit jaar. En zoals je in de titel al kunt lezen gaat het dit keer ove...